Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Fallout: New Vegas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
S
nėra keitimo aprašymo
S
14 eilutė: 14 eilutė:
Antra problemėlė buvo ta, kad nors papildymai kai kur buvo labai geri, bet vis su kokiomis nors nesąmonėmis. Tipiškiausia iš nesąmonių - kad įėjęs į papildymą, paskui negali grįžti atgal į pagrindinį žaidimą, kol to papildymo nepraėjai. Kita nesąmonė - neadekvatus kai kurių papildymų priešų galingumas. Kartais toksai, kad [[maža nepasirodo]].
Antra problemėlė buvo ta, kad nors papildymai kai kur buvo labai geri, bet vis su kokiomis nors nesąmonėmis. Tipiškiausia iš nesąmonių - kad įėjęs į papildymą, paskui negali grįžti atgal į pagrindinį žaidimą, kol to papildymo nepraėjai. Kita nesąmonė - neadekvatus kai kurių papildymų priešų galingumas. Kartais toksai, kad [[maža nepasirodo]].


== Pagrindinės frakcijos ==
Šiame geime egzistuoja trys pagrindinės frakcijos, kovojančios už Huverio užtvanką ir kurias kurjerius gali pasirinkti, atsižvelgiant į tai, kokias jis skaito tinkamas valdyti Mochavės dykvietę: pono Hauso autokraciją, Naujosios Kalifornijos Respublikos demokracija ir Cezario Legiono diktatūra. Jeigu nei viena iš šių frakcijų žaidėjui nepasirodys tinkama ir jis nori pats valdyti dykvietę, jis visada gali pasirinkti Jesmeną ir kovoti už nepriklausomą Niuvegasą. Tai, kokią frakciją renkasi žaidėjas, galu gale, lemia geimo pabaigą ir dykvietės ateitį.
=== Naujoji Kalifornijos Respublika ===
NKR stengiasi iš visų jėgų grąžinti senas Amerikos vertybes ir demokraciją, todėl visokiems kapitalistams ji gali kažkuo net patikti. Kaip ir buvusios Jungtinės Valstyjos, NKR valdoma prezidento, mainosi doleriais ir užvaldo kitų žmonių gyvenvietes. Mochavės dykvietės gyventojams nepatinka, kad NKR iš niekur nieko pradėjo belstis jiems į duris ir be jokio leidimo skelbti, kad jų namai dabar yra tos organizacijos teritorija. Ne tik tai, bet Naujajai Kalifornijos Respublikai dykvietėje labai prastai sekasi. Karių jie ten praktiškai neturi, paramos tie kariai negauna. Ant tiek viskas blogai, kad jie, laikydamiesi ant gero žodžio, vos vos atlaiko savo postą Huverio užtvankoje nuo labai senamadiškų Cezario legionierių. Žodžiu, kurjerius gali pasistengti padėti NKR ir sustiprinti jų jėgas, tačiau maža kas gero iš to bus.
=== Cezario Legionas ===
Cezaris, arba Kaizeris, kaip jis ir legionieriai jį vadina, yra toksai diktatorius, apsirengęs kaip romėnas, o jo frakcija yra itin negailestinga ir žiauri, už bet kokį nusižengimą baudžianti mirtimi. Šitie čiobreliai mano, kad dėl prieškario demokracijos žlugo pasaulis, ir dėl savo pažiūrų labiausiai konfliktuoja su NKR, katrie tą prieškario demokraciją bando atkurt. O tai kokia tada sistema geriausia? Ta, sako Cezaris, kuri gyveno ilgiausiai ir sėkmingiausiai – Senovės Roma. Aišku, Legioną Mochavės dykvietėj visi mėgsta net mažiau, nei NKR, nes šie gyvuliai tik ir daro, kad pavergia ir griauna kitas teritorijas. Vis gi, Legionas yra itin stiprus, pakankamai stiprus kad sėkmingai kovoti prieš NKR Mochavės padalinį.
=== Ponas Hausas ===
Robertas Edvinas Hausas yra toks autokratas, buvęs RobCo Industries įkūrėjas ir direktorius. Didžiajam karui prasidėjus bandė išgelbėtį Las Vegasą, tačiau geroji to miesto dalis vis gi buvo sunaikinta. Po dviejų šimtų metų jis valdo Niuvegasą ir jo kazino su savo robotais sekiuritronais. Pagal poną Hausą, jis vienintelis, kuris žino, kas geriausia žmonijai, jug gi turi jis ir technologijas, ir resursus, kad paversti savo miestą ir jo apylinkes į progresyvią civilizaciją, kuri vat tuoj jau skris į kosmosą ir ieškos planetų. Hausas šiaip labai charizmatiškas, bet itin pasipūtęs, galvojantis kad jis toks idealus ir atsparus korupcijai.
=== Nepriklausomas Niuvegasas ===
Jei žaidėjas užlįs į Benio kambarį, jis galės sutikti Jesmeną – unikalų sekiuritroną, kuris, dėl savo programos, negali atsisakyti niekieno liepimų. Dėl savo tokios savybės, žaidėjas gali pasinaudoti Jesmenu ir jo pagalba užvaldyti Niuvegasą. Kartu, šie sukels visišką anarchiją Mochavėj, išvarę NKR ir Legioną, ir atjungę ar nužudę poną Hausą. Pats Jesmenas, apart nuo to, kad yra visiškai paklusnus, taip pat be galo mandagus ir giria bet kokį žaidėjo veiksmą, net jeigu tas veiksmas objektyviai idiotiškas. Nepriklausomas Niuvagasas , turbūt, labiausiai abejotinas, nes, net jeigu kurjerius darys viską gerai, anarchija privers kai kurias mažesnes frakcijas pasitraukti iš Mochavės, arba išmirti, ir daugelį veikėjų ši nepriklausomybė nelabai tenkina.


=== Dead Money ===
=== Dead Money ===
1 693

pakeitimai

Naršymo meniu