Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Van Halen: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
245 pridėti baitai ,  15:33, 16 vasario 2021
nėra keitimo aprašymo
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Van Halen''' - toksai [[Hard Rock]] ir [[Pop Metal]] gitaristas Eddie Van Halen, kuris iš esmės tapo vos ne pats grupe, nes visai neblogai sukūrė vieną-kitą labai ryškų gabalą, tokį, kaip "Jump" ar "Eruption". Kartu dar pasikvietė tokį vokalistą David Lee Roth, dar kažką - ir gavosi viena iš senų, ilgai gyvuojančių grupių.
'''Van Halen''' - toksai [[Hard Rock]] ir [[Pop Metal]] gitaristas Eddie Van Halen, kuris iš esmės tapo vos ne pats grupe, nes visai neblogai sukūrė vieną-kitą labai ryškų gabalą, tokį, kaip "Jump", "Why Can't This Be Love" ar "Eruption". Kartu dar pasikvietė tokį vokalistą David Lee Roth, dar kažką - ir gavosi viena iš senų, ilgai gyvuojančių grupių.


Vienok į geriausią popsą įlįst nepavyko, į geriausią [[Heavy Metal]] irgi nesigavo, tad daugeliui labiau žinomas, kaip vienas iš [[Hair Metal]] atlikėjų.
Vienok į geriausią popsą įlįst nepavyko, į geriausią [[Heavy Metal]] irgi nesigavo, tad daugeliui labiau žinomas, kaip vienas iš [[Hair Metal]] atlikėjų. Bet kaip Hair Metal - tai tikrai labai neblogas, nors ir balansuojantis visgi ant tos ribos, kur tik vos vos, gal visgi ir per mažai metalo netgi kaip Hair Metal.


Kaip foninė muzika, Van Halen - visai nieko, tad vertas jūsų mašinos ar telefono pleilisto.
Kaip foninė muzika, Van Halen - nėra idealūs, nes kiek netolygiai groja, bet visvien visai nieko, tad vertas jūsų mašinos ar telefono pleilisto.




808

pakeitimai

Naršymo meniu