Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Mokslininkai nustatė: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
501 pridėtas baitas ,  17:07, 20 rugsėjo 2013
nėra keitimo aprašymo
 
15 eilutė: 15 eilutė:
... Ir taip toliau.
... Ir taip toliau.


Itin sunkiais melavimų atvejais prie visos tos frazės gali būti nurodomas ir koks nors [[universitetas]] ar [[institutas]], o retkarčiais - netgi kokio nors mokslininko pavardė. Tik kad dažniausiai paaiškėja, kad nei tas, nei anas nieko bendro neturi, o menami mokslininkai - kokie nors [[aferistai]] ir [[šarlatanai]].
Itin sunkiais melavimų atvejais prie visos tos frazės gali būti nurodomas ir koks nors [[universitetas]] ar [[institutas]], o retkarčiais - netgi kokio nors mokslininko pavardė kartu su visokiomis tenais neaišku ko neaišku už ką suteiktomis akademinėmis regalijomis tokiomis kaip "dr.", "prof.", "akad.", "garbės daktaras". Tik kad dažniausiai paaiškėja, kad nei tas, nei anas nieko bendro neturi, o menami mokslininkai - kokie nors [[aferistai]] ir [[šarlatanai]].


==Mokslininkai Lietuvoje==


[[Lietuva|Lietuvoje]] gi irgi yra tenais visokių [[mokslininkas|mokslinykų]], katrieji visokias prognozes varažyja ir išaiškinimus teikia. Labiausiai žinomas gi yra [[Lietuvos energetikos institutas]], nuo katrojo išminties tuoj turbūt visi balanas deginsis ir molines piečkas kūrensim. 
[[Category:Žodžiai]]
[[Category:Žodžiai]]
[[KAtegorija:Mokslas]]

Naršymo meniu