Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Daina Bilevičiūtė: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
751 pridėtas baitas ,  00:25, 15 liepos 2012
nėra keitimo aprašymo
S
1 eilutė: 1 eilutė:
Ūkininkė katra nesėkmingai bandė nupizdinti melejoną ES babkių. Byla voliojasi 2-ajam apylinkės teisme. Inkriminuojamos veikos žada 7-is metus Penevežio sanatorijoj. Čia ir padainuosi ir bulves čirškinti išmoksi!
{{Abejotinas}}
'''Daina Bilevičiūtė''' - žymi dainininkė ir garsi ūkininkė, katra, kaip kažkas sakė, esą nesėkmingai bandė nupizdinti melejoną ES babkių<ref>http://www.balsas.lt/naujiena/368651/dainininke-daina-bileviciute-suksis-teismu-karuseleje/rubrika:naujienos-lietuva-kriminalai</ref>. Byla voliojasi 2-ajam apylinkės teisme. Inkriminuojamos veikos žada 7-is metus Penevežio sanatorijoj ar kokiose nors [[Pravieniškės|Pravieniškėse]]. Čia ir padainuosi ir bulves čirškinti išmoksi!
 
Gi kiti sako, kad viskas čia atvirkščiai ir priešingai, nes Daina Bilevičiūtė kaip tik pinigus sudėjo visus ir viską sąžiningai darė, tuo tarpu kažkoksai [[Valdas Bruzgys]] čia statė, statė [[NT]] visokį ir nepastatė taip, kaip reikia, todėl jis dėl visko ir kaltas.
 
Taip kad [[teisybė|teisybę]] čia matyt išsiaiškins [[teismas]], o pakolei kas [[FNTT]] jau bylą kažkur ir perdavusi yra...
 
{{References}}
 
[[Category:Žvaigždutės]]

Naršymo meniu