Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Edita Krakauskaitė-Pingvinas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
nėra keitimo aprašymo
26 eilutė: 26 eilutė:
----
----


'''Interviu'''. Nuo kuklumo nemirs, bo ši prastos išvaizdos ir klausos neturinti rėksminga persona save drįsta pristatyti kaip dainininkę, tačiau pati, duodama interviu [[VDU]] radijui (http://www.mixcloud.com/vaivauleviciute/nusisypsok-su-dainininke-edita-krakausakaite/ ), pasibėdavoja, jog net nepažįsta natų. Tarpelyje kitko, šiame interviu galima išgirsti ir niekur kitur dar nepraslydusius prisipažinimus apie moterų meilę jai ir jos atsakymą tuo pačiu. Todėl ji spėjamai yra ne tik senmergė, bet ir [[lesbietė]].
'''Interviu'''. Nuo kuklumo nemirs, bo ši prastos išvaizdos ir klausos neturinti rėksminga persona save drįsta pristatyti kaip dainininkę, tačiau pati, duodama interviu [[VDU]] radijui (http://www.mixcloud.com/vaivauleviciute/nusisypsok-su-dainininke-edita-krakausakaite/ ), pasibėdavoja, jog net nepažįsta natų. Tarpelyje kitko, šiame interviu galima išgirsti ir niekur kitur dar nepraslydusius prisipažinimus apie moterų meilę jai ir jos atsakymą tuo pačiu. Todėl ji spėjamai yra ne tik [[senmergė]], bet ir [[lesbietė]].


----
----
'''Radijas'''. Kartais jos balsą būdavo galima išgirsti ir per kitus radijo kanalus. Išskirtinis „pasakiškas“, „beprotiško“(''jos žodžiai – aut.past''.) nuostabumo reiškimosi per radiją bruožas – nevaldomas elgesys: girtas gerklinis [[žvengimas]] atvertus į viršų pingvinišką makaulę, tampymasis, kiauliškas čepsėjimas, čmaukšėjimas lūpomis ir didžiuoju liežuviu pamėgdžiojant pompos, kuria atkimšinėjama užsikimšusi kriauklė, garsą. Šį [[POMPOS GARSĄ]] klausykite ties 14:24 įrašo minute: http://videogaga.one.lt/video?id=opfkctmmdyqzljwnzx, čiukiškas šnekėjimas į tiesioginį eterį pilna burna lapnojant kebabus ir geriant (''ne pieną, aišku – aut.past''.), [[lojimas]], trumpų riebių kojyčių garsus trepsėjimas. Dėl to radijo klausytojai būdavo „be proto“, „pasakiškai“ sužavėti, veždavo jai į studiją jos mėgstamiausią patiekalą – kebabus, dėl ko buvo įvardinta kaip [[Kebabų Fėja]]. Žvėrišką jos apetitą išduoda nuolat burnoje netelpantis [[liežuvis]] (http://www.15min.lt/gallery/show/Loretos-Grauzinienes-stabe-3721 ).  
'''Radijas'''. Kartais jos balsą būdavo galima išgirsti ir per kitus radijo kanalus. Išskirtinis „pasakiškas“, „beprotiško“(''jos žodžiai – aut.past''.) nuostabumo reiškimosi per radiją bruožas – [[nevaldomas elgesys]]: [[girtas]] gerklinis [[žvengimas]] atvertus į viršų pingvinišką makaulę, tampymasis, kiauliškas čepsėjimas, čmaukšėjimas lūpomis ir didžiuoju liežuviu pamėgdžiojant pompos, kuria atkimšinėjama užsikimšusi kriauklė, garsą. Šį [[POMPOS GARSĄ]] klausykite ties 14:24 įrašo minute: http://videogaga.one.lt/video?id=opfkctmmdyqzljwnzx, čiukiškas šnekėjimas į tiesioginį eterį pilna burna lapnojant kebabus ir geriant (''ne pieną, aišku – aut.past''.), [[lojimas]], trumpų riebių kojyčių garsus [[trepsėjimas]]. Dėl to radijo klausytojai būdavo „be proto“, „pasakiškai“ sužavėti, veždavo jai į studiją jos mėgstamiausią patiekalą – kebabus, dėl ko buvo įvardinta kaip [[Kebabų Fėja]]. Žvėrišką jos apetitą išduoda nuolat burnoje netelpantis [[liežuvis]] (http://www.15min.lt/gallery/show/Loretos-Grauzinienes-stabe-3721 ).  


----
----
45 eilutė: 45 eilutė:


----
----
'''Meniu'''. Be proto mėgstamas patiekalas - [[kebabas]]. Kebabų dieta nenuėjo veltui, kebabai virto lašiniais.  
'''Meniu'''. Be proto mėgstamas patiekalas - [[kebabas]]. Kebabų [[dieta]] nenuėjo veltui, kebabai virto lašiniais.  
   
   
----
----
'''Grafomanija'''[[grafomanija]]. Mielai kurpia nebūtas istorijas apie tai, kaip su vienu ar kitu vyru, pageidautina kiek garsesniu, yra / buvo pora. Pats garsiausias E.Krakauskaitės pasakojamojo žanro kūrinys yra pavadinimo dar neturinti [[legenda]] apie tai, kaip ji su vienu vyru kartu prabuvo dešimt metų.  
'''Grafomanija'''[[grafomanija]]. Mielai kurpia nebūtas istorijas apie tai, kaip su vienu ar kitu vyru, pageidautina kiek garsesniu, yra / buvo [[pora]]. Pats garsiausias E.Krakauskaitės pasakojamojo žanro [[kūrinys]] yra pavadinimo dar neturinti [[legenda]] apie tai, kaip ji su vienu vyru kartu prabuvo dešimt metų.  


----
----
56 eilutė: 56 eilutė:
----
----


'''Svajonės'''. Svajoja būti vyriškos lyties [[bitė]] (gal [[bitinas]]? – aut.past.), turėti „dzingaliukus“ ([[dzingaliukai]]), mokėti skraidyti, o darbo ir taip nebijo. Labai norėjo sudaryti įspūdį, kad neva tai [[Viktoras Uspaskichas]] jai padovanojęs butą, taigi apsilažino kaip reikiant, tokių svajonių daugiau neturi:
'''[[Svajonės]]'''. Svajoja būti vyriškos lyties [[bitė]] (gal [[bitinas]]? – aut.past.), turėti „dzingaliukus“ ([[dzingaliukai]]), mokėti skraidyti, o darbo ir taip nebijo. Labai norėjo sudaryti įspūdį, kad neva tai [[Viktoras Uspaskichas]] jai padovanojęs butą, taigi apsilažino kaip reikiant, tokių svajonių daugiau neturi:


http://www.15min.lt/naujiena/zmones/archyvas/edita-krakauskaite-dovanu-gavo-buta-156-68285
http://www.15min.lt/naujiena/zmones/archyvas/edita-krakauskaite-dovanu-gavo-buta-156-68285
62 eilutė: 62 eilutė:
----
----


'''Gyvenimo [[moto]]''': „''Nors esu baisi kaip karas, tačiau vis tiek aš gražuolė, taigi laifzgūd''“.
'''Gyvenimo [[moto]]''': „''Nors esu baisi kaip [[karas]], tačiau vis tiek aš [[gražuolė]], taigi laifzgūd''“.


{{References}}
{{References}}


[[Category:Žvaigždutės]]
[[Category:Žvaigždutės]]
636

pakeitimai

Naršymo meniu