Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Edita Krakauskaitė-Pingvinas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
nėra keitimo aprašymo
19 eilutė: 19 eilutė:
----
----


'''Veikla ir saviveikla'''. Dalyvavo realybės šou „[[Dangus-1]]“ ir tenai pasižymėjo tuo, kad bandė darytis piarą lįsdama prie kito šou dalyvio Antano ([[Antanas Nedzinskas]]). Nuo kuklumo nemirs, bo ši prastos išvaizdos ir klausos neturinti rėksminga senmergė save drįsta pristatyti kaip dainininkę, tačiau pati, duodama interviu [[VDU]] radijui (http://www.mixcloud.com/vaivauleviciute/nusisypsok-su-dainininke-edita-krakausakaite/ ), pasibėdavoja, jog net nepažįsta natų. Tarpelyje kitko, šiame [[interviu]] galima išgirsti ir niekur kitur dar nepraslydusius senmergės Pingvinės prisipažinimus apie moterų meilę jai ir jos atsakymą tuo pačiu. Todėl ji spėjamai yra ne tik senmergė, bet ir [[lesbietė]].
'''Dangus'''. Dalyvavo realybės šou „[[Dangus-1]]“ ir tenai pasižymėjo tuo, kad bandė darytis piarą lįsdama prie kito šou dalyvio Antano ([[Antanas Nedzinskas]]).
Kartais jos balsą būdavo galima išgirsti ir per kitus radijo kanalus. Išskirtinis „pasakiškas“, „beprotiško“(''jos žodžiai – aut.past''.) nuostabumo reiškimosi per radiją bruožas – nevaldomas elgesys: girtas gerklinis [[žvengimas]] atvertus į viršų pingvinišką makaulę, tampymasis, kiauliškas čepsėjimas, čmaukšėjimas lūpomis ir didžiuoju liežuviu pamėgdžiojant pompos, kuria atkimšinėjama užsikimšusi kriauklė, garsą, čiukiškas šnekėjimas lapnojant kebabus ir geriant (''ne pieną, aišku – aut.past''.), lojimas, trumpų riebių kojyčių garsus trepsėjimas. Dėl to radijo klausytojai būdavo „be proto“, „pasakiškai“ sužavėti, veždavo jai į studiją jos mėgstamiausią patiekalą – kebabus, dėl ko buvo įvardinta kaip [[Kebabų Fėja]]. Kiaulišką jos apetitą išduoda nuolat žabtuose netelpantis ir griūvantis iš burnos lauk [[liežuvis]] (http://www.15min.lt/gallery/show/Loretos-Grauzinienes-stabe-3721 ). Panašią veiklą ji vykdė ir per [[BTV]] vesdama interaktyvią laidą „[[Bamba]]“. Minėtosios veiklos E. Krakauskaitei sudarė sąlygas atsirasti kvietimų į pasimatymus, tačiau jie buvo nevaisingi. Čia nuoroda, kur [[Pingvinas]] tamposi, loja, čmaukši, ūkia kaip žemagrindis [[traukinys]] (klausykite nuo 12:30 min):
 
----
 
'''Interviu'''. Nuo kuklumo nemirs, bo ši prastos išvaizdos ir klausos neturinti rėksminga senmergė save drįsta pristatyti kaip dainininkę, tačiau pati, duodama interviu [[VDU]] radijui (http://www.mixcloud.com/vaivauleviciute/nusisypsok-su-dainininke-edita-krakausakaite/ ), pasibėdavoja, jog net nepažįsta natų. Tarpelyje kitko, šiame [[interviu]] galima išgirsti ir niekur kitur dar nepraslydusius senmergės Pingvinės prisipažinimus apie moterų meilę jai ir jos atsakymą tuo pačiu. Todėl ji spėjamai yra ne tik senmergė, bet ir [[lesbietė]].
 
----
'''Radijas'''. Kartais jos balsą būdavo galima išgirsti ir per kitus radijo kanalus. Išskirtinis „pasakiškas“, „beprotiško“(''jos žodžiai – aut.past''.) nuostabumo reiškimosi per radiją bruožas – nevaldomas elgesys: girtas gerklinis [[žvengimas]] atvertus į viršų pingvinišką makaulę, tampymasis, kiauliškas čepsėjimas, čmaukšėjimas lūpomis ir didžiuoju liežuviu pamėgdžiojant pompos, kuria atkimšinėjama užsikimšusi kriauklė, garsą, čiukiškas šnekėjimas lapnojant kebabus ir geriant (''ne pieną, aišku – aut.past''.), lojimas, trumpų riebių kojyčių garsus trepsėjimas. Dėl to radijo klausytojai būdavo „be proto“, „pasakiškai“ sužavėti, veždavo jai į studiją jos mėgstamiausią patiekalą – kebabus, dėl ko buvo įvardinta kaip [[Kebabų Fėja]]. Kiaulišką jos apetitą išduoda nuolat žabtuose netelpantis ir griūvantis iš burnos lauk [[liežuvis]] (http://www.15min.lt/gallery/show/Loretos-Grauzinienes-stabe-3721 ).
 
----
'''Bamba'''. Panašią veiklą ji vykdė ir per [[BTV]] vesdama interaktyvią laidą „[[Bamba]]“. Minėtosios veiklos E. Krakauskaitei sudarė sąlygas atsirasti kvietimų į pasimatymus, tačiau jie buvo nevaisingi.
 
----
 
'''Psichoziniai siautėjimai'''. Čia nuoroda, kur [[Pingvinas]] tamposi, loja, čmaukši, ūkia kaip žemagrindis [[traukinys]] (klausykite nuo 12:30 min):


http://videogaga.one.lt/video?id=opfkctmmdyqzljwnzx
http://videogaga.one.lt/video?id=opfkctmmdyqzljwnzx
636

pakeitimai

Naršymo meniu