Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Australija: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
263 pridėti baitai ,  03:44, 18 gruodžio 2022
nėra keitimo aprašymo
6 eilutė: 6 eilutė:
Australija taip pat svarbi ir matematiškai, nes kartą čia paleisti [[triušiai]] visam pasauliui parodė, kas yra [[eksponentinis augimas]]!
Australija taip pat svarbi ir matematiškai, nes kartą čia paleisti [[triušiai]] visam pasauliui parodė, kas yra [[eksponentinis augimas]]!


O dar, Australija yra tiesiog tokia ištisinė dykra, kurios viduje yra vienas didelis kalnas - toksai Uluru. Tasai Uluru yra šventas aborigenams ir turi kažkokias magines savybes. Kaip sako, žmonės, kurie tenai nuvažiuoja, paprastai atminimui pasiima gabaliuką tos Uluru uolos. O paskui kažkodėl viskas gyvenime pradeda baisiai nesisekti. Tai galų gale suveda galus, kad čia dėl to akmens. Ir tada tenka vežti tą akmenį atgal, o jį ten atgal nugabenus ir palikus, nesėkmės baigiasi. Taip kad nepatariam iš tenai nieko imt.
O dar, Australija yra tiesiog tokia ištisinė dykra, kurios viduje yra vienas didelis kalnas, o jei jau tiksliai - tai toksai akmuo - toksai Uluru. Tasai Uluru yra šventas aborigenams ir turi kažkokias magines savybes. Kaip sako, žmonės, kurie tenai nuvažiuoja, paprastai atminimui pasiima gabaliuką tos Uluru uolos. O paskui kažkodėl viskas gyvenime pradeda baisiai nesisekti. Tai galų gale suveda galus, kad čia dėl to akmens. Ir tada tenka vežti tą akmenį atgal, o jį ten atgal nugabenus ir palikus, nesėkmės baigiasi. Taip kad nepatariam iš tenai nieko imt.
 
Beje, Uluru atrodo kaip kalnas, bet geologine prasme jis anei joks ne kalnas išvis. Išties tai yra žemėje įklimpęs didelis akmens luitas, kuris nealabai aišku, kaip tenai atsirado. Ir tokių akmenų tenai ne vienas.




1 268

pakeitimai

Naršymo meniu